Rovaniemen Puutuote Oy tiloista ilmakuva.Rovaniemen Puutuote Oy tiloista ilmakuva.

Tietoa meistä

Puutuotekauppa tarjoaa mitä parhaimmat valmiudet ovi- ja ikkunaremontin toteuttamiseen. Erinomainen tuotetuntemuksemme, mutkattomat ovi- ja ikkuna-asennukset sekä nopeat toimitukset tekevät remontoinnista helppoa. Laaja valikoimamme ja tuotteiden räätälöinti varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat.

Trukki nostaa tavaraa rakennukseen.

Tarinamme

Jo vuodesta 1997

Rovaniemen Puutuote Oy perustettiin vuonna 1997 nimellä Rovaniemen Höyläämö Oy, joka sijaitsi Rovaniemen Someroharjulla. Yrityksen päätoimi oli puutavaran jalostaminen höyläämisen ja sahauksen muodossa.

Vuonna 2001 toimintaa laajennettiin Rovaniemen Teollisuuskylään ja yrityksen nimeksi vaihdettiin nykyinen Rovaniemen Puutuote Oy, jolloin tuotevalikoima laajentui rakennuslevyihin ja muuhun rakennustarvikkeeseen.

Vuoteen 2008 asti Höyläämöllä terät huusi ympäri vuoden punaisena hehkuen, kunnes koitti aika, ettei oma höyläys ollut enää suurimmissa määrin kannattavaa ja höyläystoimintaa alettiin hiljalleen ajamaan alas.

Rovaniemen Puutuote Oy:n tiloista ulkokuva.
Rovavniemen Puutuote Oy sisäänkäynti.

Muutoksen aika

Siirryttäessä 2010-luvulle yritys oli kovan kilpailutilanteen vuoksi hankalassa taloudellisessa ahdingossa ja elettiin niin sanottua ‘’tiukkaa aikaa’’, toimitusjohtajan sanoin. Yrityksen toimintaa tuli muuttaa, jotta se säilyisi markkinoilla elinvoimaisena.

Vuonna 2012 yritys osti Rovaniemen Lampelasta ovi- ja ikkunamyynnin liiketoiminnan ja kokemusta alalta aina 70-luvulta asti.

Nykyään Rovaniemen Puutuote Oy asentaa ja myy ovia ja ikkunoista erikoisliikkeen statuksella. Vuonna 1947 rakennettu varasto- ja myymälärakennus, joka on jo itsessään nähtävyys, toimii yhä edelleen Lapin laajimman valikoiman omaavana ovi- ja ikkunavarastona.

Verkkokaupalla koko Suomen koteihin

Yrityksen vakiinnutettua asemansa ovi- ja ikkunamarkkinoilla Suomen Lapissa, alkoivat yrityksen sisällä puheet verkkokaupan perustamisesta.

Vuosien puhumisen jälkeen yritys lanseerasi oman verkkokauppansa vuonna 2021 nimellä Puutuotekauppa.fi ja on valmis laajentamaan markkina-aluettaan muualle Suomeen.

Varastötyöntekijä pakkaamassa väliovilavaa.